1.Videoszkópok

VTec Q

 

 

 

 

KOMPAKT RENDSZER CSERÉLHETŐ SZÁRRAL

A VTec Q egy könnyű, kompakt és rugalmas videoendoszkóp, amely számos lehetőséggel rendelkezik, hogy megfeleljen a napi vizsgálati rutin igényeinek.

Az 1 kg alatti súlyával (a szondától függően) a VTec Q rendkívül könnyű és kézreálló. Egyesíti a legújabb technológiát, egyszerű kezelhetőséggel.Nagyfelbontású képalkotó technológia kiváló képeket biztosít az 5,5″-os OLED-kijelzőn – még erős napfényben is minden pontosan látható. A rugalmas szonda 360°-os hajlítást biztosít.

A gyorsan cserélhető, különböző átmérőjű (2,3 mm-től) és munkahosszúságú szondák növelik a rugalmasságot,

Termékinformáció:

VTec Q (auf Deutsch)

 VTec Q (in English)

VTec X

 

 

 

KOMPAKT RENDSZER

A VTec X videoszkóp csúcstechnológiát kínál ipari körülmények közötti ellenőrzésekhez, és a NDTec fejlesztette ki kifejezetten ezekre a követelményekre. Kiváló minőségének köszönhetően a VTec X borotvaéles képeket szolgáltat, ugyanakkor intuitív és egyszerű egykezes használatot biztosít. A nagy felbontású, kontrasztban gazdag kijelző a környezet fényerejéhez igazítható. A joystick-vezérlés lehetővé teszi a pontos, késleltetés nélküli szondavezérlést, automatizált és szabadalmaztatott reteszelőfékkel a szonda állandó orientációja érdekében.

 A kopás- és vegyszerálló szintetikus anyagból készült ütésálló ház, valamint a robusztus szonda négyirányú csuklással és wolframszövet bevonattal, valamint egy rozsdamentes acél szondafej ipari felhasználásra van tervezve a rendkívül kihívásokkal teli ellenőrzési területeken. A nagy teljesítményű LED-fényforrás és a nagy teljesítményű száloptikai fényvezető kiváló megvilágítást biztosít. A Micro USB 2.0 és HDMI port és az SD memóriakártya-nyílás garantálja a gyors adatátvitelt és a kompatibilitást.

Termékinformáció:

VTec X (auf Deutsch)

 VTec X (in English)

VTec S

VIDEOSZKÓP RENDSZER CSERÉLHETŐ SZÁRAKKAL

A VTec S tökéletes választás, ha különféle hosszúságú és átmérőjű szondákra van szükség, és amikor a képernyőt és a szondát különböző helyiségekben kell használni. 

A szonda különböző működési hossza és átmérője nagy rugalmasságot kínál, lehetővé téve a lehető legjobb rendszer kiválasztását az egyes alkalmazásokhoz. Különösen a nehezen hozzáférhető tárgyaknál a felhasználók számára előnyös, ha a képernyő külön van a szondától. A nagyméretű, 8”-os érintőképernyő kiváló képet nyújt, és az intuitív menüben történő navigáció megkönnyíti a működést. 

Termékinformáció:

VTec S (auf Deutsch)

VTec S (in English)

 

VTec C

KOMPAKT RENDSZER

A VTec C videoszkópokat azon területekre ajánljuk, ahol különösen fontos a hordozhatóság, a kompaktság és az egykezes kezelhetőség. 

A VTec C videoszkópot a műszaki egységek endoszkópos, roncsolásmentes tesztelésére tervezték, időigényes szétszerelés és az azzal járó károk nélkül. A joystick vezérlés egyszerű, intuitív kezelést tesz lehetővé egy kézzel. Ez a hordozható, könnyű rendszer különösen a robusztus csuklós mechanizmus és a beépített memória funkció miatt kiemelkedik. A nagy kontrasztú képek értelmezhető diagnosztikát tesznek lehetővé, a képek és videók nagy felbontású tárolása pedig lehetővé teszi az ellenőrzési eredmények egyszerű és gyors dokumentálását. A kompakt kialakítás egyszerű kezelhetőséget és nagy rugalmasságot biztosít a mindennapi ipari alkalmazásokban. 

Termékinformáció:

VTec C (auf Deutsch)

VTec C (in English)

 

VTec M 

KOMPAKT RENDSZER

A VTec M videoszkóp tökéletes választás, ha olyan kompakt rendszert szeretne, amely széles választékú szondákat kínál, és lefedi a speciális alkalmazásokat, mint például az UV és az infravörös területeket. 

A rendkívül könnyű, könnyen kezelhető VTec M lehetővé teszi az intuitív és hatékony ellenőrzést. Kompakt és ergonómikus kialakításának köszönhetően a vizuális ellenőrzések mindössze egy kézzel elvégezhetők a mechanikus joystick vezérlés segítségével. A rugalmas szonda 360 ° -kal elforgatható, tehát nagy elfordulási tartományt és panoráma képet nyújt. kis átmérőnél az ellenőrzések nagyon szűk üregekben is könnyen elvégezhetők.  A készülék ütésálló, robusztus házat tartalmaz, amely megóvja azt a fröccsenő víz és por ellen. Kopásálló, tartós wolfrámfonás védi a külső burkolatot a kopástól. A VTec M kiválóan alkalmas ipari felhasználásra, és kiváló képeket szolgáltat a 3,5 hüvelykes színes kijelzőjén. 

Termékinformáció:

VTec M (auf Deutsch)

VTec M (in English)

 

 

2. Merev endoszkópok:

 

A merev endoszkópok, az úgynevezett boreszkópok tiszta, éles és fényes képeket szolgáltatnak a lencse-rendszernek köszönhetően. A külső burkolat robusztussága és ellenállása az olajjal, üzemanyaggal és oldószerekkel tökéletesen alkalmassá teszik az iparban történő mindennapi használatra. Az átmérők széles választéka 1,6 mm és 10 mm között biztosítja, hogy minden alkalmazáshoz megfelelő endoszkópot kapjunk. Speciális alkalmazásokhoz az NDTec AG miniatűr boreszkópokat is kínál.

Termékinformáció:

Borescope VTec auf Deutsch

Borescope VTec in English 

3. Flexibilis endoszkópok:

 

 

 

Flexibilis  endoszkópokban (más néven flexoszkóp ) a képátviteli rendszer egy optikai kötegből áll. Ez az optikai köteg továbbítja a képet az okulárhoz, és a hajlékony külső hüvelynek köszönhetően nagyon könnyen hajlítható működés közben. A száloptikák megkönnyítik az zegzugos és sok  ferde járattal készült tárgyakhoz vagy csövekhez való hozzáférést, és rugalmasságuk ellenére is strapabíró eszközök. Külső műanyag vagy wolfram fémszövet réteggel a külső átmérője 0,5 mm és 4,2 mm között van, és rendkívül nagy látómezőt kínálnak a kétirányú elhajlásnak köszönhetően. A 0,5 mm-től 1,3 mm-ig külső átmérőjű miniatűr  flexoszkóppal  még nagyon kicsi nyílásokon keresztül is végezhet ellenőrzéseket. Különösen az autóipar és az öntvényipar számára kínáljuk az NDTec a autoszkópját, amely praktikus  kialakításával támogatja a  gyors kontrolt és a rutinmunkát.

Termékinformáció:

Fiberskop NDTec auf Deutsch

Fiberscopes NDTec in English

4. Nagy átmérőjű vizsgáló rendszer:

Az NDTec nagy átmérőjű rendszerei alkalmasak olyan alkalmazásokra, ahol a nagyobb hosszúság, valamint a kamerafej mobilitása és robusztus jellege fontos szerepet játszik. Kamerarendszereink nagy felbontású képeket juttatnak el a csövek károsodásának elemzéséhez, illetve a csövek és a szellőzőcsövek ellenőrzéséhez. A kanyarokban történő könnyebb navigálás, valamint a védett és karcálló optika megkönnyíti az ellenőrzést akár 30 méteres hosszúságban is. A wolfrámfonat optimális védelmet nyújt, és az ellenőrzési eredmények képek és videók formájában azonnal menthetők.

Termékinformáció:

Optisches Prüfsystem auf  Deutsch

Optical testing system in English

5. Kamerák és dokumentációs rendszerek

Kameráink és dokumentációs rendszereink kiváló képminőséget nyújtanak, és biztosítjuk az egyes alkatrészek „plug & play” kompatibilitását, és garantáljuk a teljes rendszer optimális minőségét. Kiválaszthatja a különböző dokumentációs lehetőségekből,  az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, és elmentheti az ellenőrzési eredményeket fotók vagy videók formájában.
Az NDTec kamerás rendszerei kiváló képtulajdonságokkal, funkcionális vezérlőelemekkel és ergonómikus formával rendelkeznek, amely biztosítja a fáradtságmentes munkát. Az univerzális gyorskuplung csatlakozó minden hagyományos endoszkóp szemlencséhez csatlakoztatható, a tartós kameratípusok pedig tökéletesen megfelelnek ipari használatra.
A vizsgálati eredmények dokumentálása elengedhetetlen az ipari endoszkópia számos területén. Az egyedi vásárlói igények kielégítése érdekében az NDTec különféle lehetőségeket kínál. Ide tartozik a kamera vezérlőegységén keresztül történő monitorra történő továbbítás, vagy a kompakt „mindent egyben” egység segítségével történő megjelenítés és dokumentálás (USB-memóriakártya és SD-kártya) Video-kártyán vagy laptopon keresztüli csatlakozás további lehetőségeket kínál.

Termékinformáció:

VCam USB-HD-Kamera auf Deutsch

Vcam USB-HD-Camera in English

6. Fényforrások:

A vizsgálandó üregek homogén megvilágítása elengedhetetlen a magas képminőség eléréséhez. A nagyon fényvisszaverő vagy fényelnyelő felületek testreszabott fényerősséget igényelnek. Az alkalmazási területtől és az endoszkóp típusától függően különböző fényforrásokat alkalmazunk. Az NDTec portfóliója, az 5 W-os LED-es akkumulátorral működtetett fényforrástól a 300 W-os Xenon hideg fényvetítőig kínál megoldást. Erőteljes, kiváló minőségű fényforrásaink a döntő tényezők közé tartoznak, amelyek biztosítják a megbízható vizsgálatot és diagnózist, valamint a kiemelkedő endoszkópos képeket.

Termékinformáció:

Lightquelllen auf Deutsch

Light sources in English